Te huur: Appartement

Batterijstraat 56C 02

Maastricht

Huurprijs

€ 460

Exclusief;
Servicekosten € 52,55
Algemene kosten € 8,72
1 kamer - 27,17 m2 woonoppervlak
Interesse in dit appartement?
Reageer direct!
 Terug naar overzicht
Nieuw
3 foto's
# # #
 print pagina
Locatie van dit object
Woningtype
Appartement
Toilet
1
Energielabel
D
Woonconsulent
consulenten centraal

Informatie

Studio aan de Batterijstraat 56 in het centrum van Maastricht.
Om de hoek vindt u de Markt waar op woensdag en vrijdag de weekmarkt gehouden wordt. Geschikt voor starters en alleenstaanden.
De afgebeelde foto’s geven een indicatie van de leefruimte aan de Batterijstraat 56. De ruimtes worden ongemeubileerd opgeleverd.

Parkeren kunt u middels een parkeervergunning welke te verkrijgen is via de Gemeente Maastricht. Woonpunt verhuurt tevens parkeerplaatsen en garageboxen in Maastricht. Vraag onze consulent verhuur naar de beschikbaarheid op dit moment.
Kamers

Woonkamer: 14,76 m2

Verhuurvoorwaarden
Een recente inkomensverklaring is verplicht bij woningtoewijzing. U kunt uw inkomensverklaring (IB60) zelf downloaden in ‘Mijn Belastingdienst’ via mijn.belastingdienst.nl/mbd-pmb/ Let op! Wanneer uw inkomen en/of gezinssamenstelling ‘niet passend’ wordt bevonden of u uw gegevens niet compleet aanlevert, dan heeft Woonpunt het recht u deze woning te weigeren. Voor het passend toewijzen gebruiken wij de Huur-inkomenstabel. Afhankelijk van uw inkomen, wordt u ingedeeld in een inkomensgroep (1t/m6). U kunt uitsluitend reageren op woningen, met de voor u juiste inkomensgroep.
Interesse in dit appartement?
Reageer direct!
 Terug naar overzicht