Te huur: Appartement

Mariastraat 6D 02

Maastricht

Huurprijs

€ 690

Exclusief;
Servicekosten € 41,30
Algemene kosten € 8,72
2 kamers - 49,58 m2 woonoppervlak
In optie. Reageren op dit appartement is niet meer mogelijk.
In optie
 Terug naar overzicht
in optie
1 foto
#
 print pagina
Locatie van dit object
Woningtype
Appartement
Bouwjaar
1992
Verwarming
Prive combi
Toilet
1
Berging
3,20 m2
Energielabel
B
Woonconsulent
consulenten centraal

Informatie

Appartement van Wonen boven Winkels in het centrum van Maastricht.
Appartement gelegen op de 3e verdieping aan de Mariastraat in het centrum van Maastricht. Woonkamer met open keuken, slaapkamer en badkamer met douche, fonteintje en toilet. Er is een bergkast aanwezig op de gang.

Er is geen lift aanwezig in het gebouw. Fietsenstalling gelegen in de kelder.

Vanuit de Mariastraat loopt u zo de Kesselskade op of richting de Grote Straat. In de buurt van gezellige restaurants, cafés en vele winkels.

Parkeren kunt u middels een parkeervergunning die u kunt aanvragen bij de gemeente Maastricht. Woonpunt verhuurt verschillende garageboxen en parkeerplaatsen. Vraag aan onze consulent verhuur naar de beschikbaarheid op dit moment.

Let op! Wanneer uw inkomen en/of gezinssamenstelling ‘niet passend’ wordt bevonden, dan heeft Woonpunt het recht u deze woning te weigeren.
Kamers

Woonkamer: 24,16 m2
Slaapkamer 1: 14,82 m2

Verhuurvoorwaarden
Inkomenseis: Minimaal bruto jaarinkomen van minimaal € 33120,00 afhankelijk van uw leeftijd of gezinssamenstelling. Een recente inkomensverklaring is verplicht bij woningtoewijzing. Vraagt u deze nu aan via de belastingdienst. U heeft uw inkomensverklaring dan binnen 3-5 werkdagen in huis. Een recente inkomensverklaring is verplicht bij woningtoewijzing. U kunt uw inkomensverklaring (IB60) zelf downloaden in ‘Mijn Belastingdienst’ via mijn.belastingdienst.nl/mbd-pmb/ Let op! Wanneer uw inkomen en/of gezinssamenstelling ‘niet passend’ wordt bevonden of u uw gegevens niet compleet aanlevert, dan heeft Woonpunt het recht u deze woning te weigeren. Voor het passend toewijzen gebruiken wij de Huur-inkomenstabel. Afhankelijk van uw inkomen, wordt u ingedeeld in een inkomensgroep (1t/m6). U kunt uitsluitend reageren op woningen, met de voor u juiste inkomensgroep.
In optie. Reageren op dit appartement is niet meer mogelijk.
In optie
 Terug naar overzicht