Te huur: Appartement

Cavaleriestraat 134

Sittard

Huurprijs

€ 840

Exclusief;
Servicekosten € 43,50
Algemene kosten € 7,31
3 kamers - 80,55 m2 woonoppervlak
Interesse in dit appartement?
Reageer direct!
 Terug naar overzicht
Nieuw
5 foto's
# # # # #
 print pagina
Locatie van dit object
Woningtype
Appartement
Bouwjaar
2005
Toilet
1
Berging
7,59 m2
Tuin
Tot 25 m²
Woonconsulent
Andy Snijders

Informatie

Comfortabel wonen aan de Cavaleriestraat in Limbrichterveld, Sittard.
Binnenkomst via de hal met toegang tot de 2 slaapkamers, badkamer, apart gelegen toilet, berging en woonkamer met halfopen keuken. Vanuit de woonkamer en slaapkamer 1 is het balkon te bereiken. De badkamer is ingedeeld met een ligbad, inloopdouche en vaste wastafel.

Het gehele appartement is gelijkvloers en traploos bereikbaar. Tevens beschikt het appartement over een parkeerplaats in de overdekte parkeerplaats gelegen in de kelder van het gebouw.

Op enkele minuten afstand vindt u verschillende voorzieningen, zoals een supermarkt, bakkerij en huisartsenpraktijk. De markt van Sittard bereikt u binnen 10 minuten per fiets. Door de centrale ligging bent u binnen enkele autominuten op de N276 richting Eindhoven en Heerlen/Duitsland.
Kamers

Woonkamer: 39,44 m2
Slaapkamer 1: 15,78 m2
Slaapkamer 2: 12,87 m2
Slaapkamer 3: 0,00 m2
Slaapkamer 4: 0,00 m2

Plattegronden
Verhuurvoorwaarden
Inkomenseis: Minimaal gezamenlijk bruto jaarinkomen van €40.320,00 Wilt u in aanmerking komen voor deze woning? Zorg dan dat u de volgende gegevens kunt aanleveren: - 3 recente salarisstroken OF accountantsverklaring met vermelding van bruto jaarinkomen (bij inkomen uit eigen bedrijf); - Werkgeversverklaring; - Uittreksel bevolkingsregister waaruit uw woonverleden blijkt; - verhuurderverklaring ingevuld door uw huidige verhuurder (indien van toepassing); - een uittrekstel van uw BKR registratie (verkrijgbaar via uw bank. Deze aanvraag duurt circa 10 werkdagen). Wij hanteren een waarborgsom of bankgarantie wanneer uw inkomen afkomstig is uit uw eigen bedrijf.
Interesse in dit appartement?
Reageer direct!
 Terug naar overzicht