integriteit_ronduit.jpg

Woningen te huur in Caberg

Op korte termijn heeft Woonpunt een aantal woningen te huur in de wijk Caberg aan de Robert Graaflandlaan, Gilles Doyenstraat en Henri Jonaslaan. Comfortabele woningen in een levendige wijk op slechts tien minuten fietsen van het centrum van Maastricht. 

 

DSC03916.jpg

 

De woningen

Woonpunt pakt momenteel de binnenkant van de woningen grondig aan. Ze worden voorzien van een nieuwe keuken, badkamer en toilet. Op de begane grond is een woonkamer met open keuken van in totaal 31 m2, en een hal met toilet. Op de bovenverdieping zijn drie slaapkamers (10,9 m2 , 8,7 m2 en 6,9 m2) en een een extra berging. De woning heeft een ruime tuin van tussen de 75 m2 en 100 m2 met een schuurtje voor opslag. 

De buitenkant van de woningen wordt in 2022 gerenoveerd.

 

 • slide

  Artist impression eethoek en zithoek

   
 • slide

  Artist impression keuken en woonkamer

   
 • slide

  Artist impression eethoek en woonkamer 

   
 • slide

  3D plattegrond benedenverdieping

   
 • slide
   
 • slide
   
 • slide
   
 • slide

  3D plattegrond bovenverdieping

   

 

Wonen in Caberg

Caberg is de eerste na-oorlogse parochiewijk in Maastricht West. De wijk heeft zich ontwikkeld tot een levendige en gemengde woonwijk. In Caberg is een buurtwinkelcentrum, met kleine ondernemers en een supermarkt, enkele horecavoorzieningen, gemeenschapshuis De Wiemerink en basisschool Het Mozaïek. Het nieuwe Viegenpark tussen Caberg en de aangrenzende wijk Malpertuis heeft een door buurtbewoners onderhouden bloementuin waar u heerlijk in kunt rondwandelen en een goed onderhouden sportveld. Ook is er veel groen te vinden rondom het Fort Willem I, met onder andere een grote kinderspeeltuin. Op 10 minuten fietsen is winkelcentrum De Brusselse Poort aan de ene kant en het centrum van Maastricht aan de andere kant.

 


Huurprijs 

De kale huurprijs van deze woningen is € 663,40 (exclusief servicekosten) per maand.  

Bij deze woning gelden de voorwaarden van Passend Toewijzen. Afhankelijk van uw inkomen kunt u voor deze woningen huurtoeslag aanvragen.

 

Voor wie?

De woningen zijn bedoeld voor huishoudens van minimaal twee personen. Om de leefbaarheid in de buurt een 'boost' te geven zijn we in samenspraak met de buurt op zoek naar bewoners die:

 • hun bijdrage willen leveren aan de leefbaarheid;
 • het contact met de buurt opzoeken en betrokken zijn bij de wijk;
 • tuinliefhebber zijn en de tuin vanaf het begin direct goed onderhouden.

Daarnaast streven we naar diversiteit in de wijk. Alleen kandidaten die aan alle voorwaarden voldoen, kunnen in aanmerking komen voor deze woningen. Denkt u een geschikte kandidaat te zijn? Dan nodigen wij u uit om dit in onderstaand formulier toe te lichten. Wij nemen dan binnen 5 werkdagen contact met u op.

 

DSC03950.jpg

Heeft u interesse? Vul dan dit formulier in!

Als u voldoet aan de voorwaarden én u past binnen de diversiteit in de wijk, dan nemen binnen 5 werkdagen contact met u op.  

* Woonpunt gebruikt uw e-mailadres ook voor toekomstige klantcontacten (lees meer)
Soort huishouden*

Om aan te tonen dat u geen robot bent, vragen we u hieronder de rekenopgave in te vullen. Bedankt!

Wat is de uitkomst van:
9 + 5 =
  andere rekenopgave

DSC03922.jpg