Ons kantoor is op vrijdag geopend van 8.30 tot 13.00 uur. Telefonisch blijven wij, zoals u gewend bent, bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. 

Prettig wonen

Wanneer wordt het afval ingezameld, wat te doen als ik mijn sleutel verlies en welke leefregels gelden in mijn complex? Hieronder alles over prettig wonen.


Woonpunt picto duiven voeren pastel.jpg

Leefregels

In onze appartementencomplexen gelden speciale leefregels om te zorgen dat iedereen prettig woont. Woont u in een appartementencomplex waar ook koopwoningen zijn? Vraag uw consulent Verhuur naar de leefregels van uw appartementencomplex.

 

 


Woonpunt picto groep pastel.jpg

Huurdersbelangenvereniging

Huurdersbelangenverenigingen (HBV’s) behartigen de belangen van huurders in een bepaalde regio. Neem contact op met een HBV voor meer informatie of om lid te worden. Zij kunnen u ook helpen bij het oplossen van een geschil met Woonpunt.

 

 


Woonpunt picto vuilnis pastel.jpg

Afval inzamelen

Een overzicht van data en tijdstippen en waar en hoe u uw afval kwijt kunt, vindt u in de afvalkalender op de website van uw gemeente.

 

 

 

 


Woonpunt Klusadvies_Kamers en toiletten.jpg

Energie, water, internet, tv en radio

Als u de oude woning verlaat en de nieuwe betrekt, moet u zelf zorgen voor de aan- en afmelding bij uw leveranciers voor energie, water, internet, tv en radio. Geef op uw eerste huurdag de meterstanden en apparaatnummer door per leverancier. Dit staat op het door u ondertekende opleverformulier.

 

 


Woonpunt picto sleutels pastel.jpg

Sleutels

Bij de overdracht ontvangt u een setje sleutels van uw nieuwe woning. Dit zijn de enige sleutels van uw woning. Woonpunt heeft geen duplicaten. Sleutels kwijt? Lees meer over onze sleutelservice.

 

 

 


206_bewonerskrant brievenbus.jpg

Brievenbusstickers

Als u geen ongeadresseerd reclamedrukwerk of huis-aan-huisbladen wilt ontvangen, kunt u bij uw gemeente brievenbusstickers aanvragen.

 

 

 

 


400_klussen tegelzetten.jpg

Zelf uw woning veranderen

U mag niet zomaar een verandering aanbrengen aan uw huurwoning. Voor veel klussen moet u eerst toestemming vragen of heeft u zelfs een vergunning nodig. Lees meer over zelf uw woning veranderen en bekijk de handige klusadviezen.

 

 


hennep-fotocredit politie limburg4.jpg

Strikt drugsbeleid

Woonpunt vindt een veilige en prettige woonomgeving belangrijk. Daar werken we aan. Drugs zorgen voor overlast, criminaliteit en brandgevaar. Daarom hanteert Woonpunt een strikt drugsbeleid

 

 

 


Snel naar:

Woonpunt Klusadvies_Trappen, vensterbanken en vaste kasten.jpg