Tijdelijk huren in Maastricht

In Nazareth, Pottenberg en Malpertuis

Woonpunt verhuurt rondom Maastricht diverse woningen en appartementen tussen de €365,- en €500,- per maand. Het gaat om huurwoningen voor een tijdelijke duur (maximaal 2-5 jaar). Deze woningen zijn uitermate geschikt voor mensen die op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte in Maastricht vanwege werk, of starters die willen doorstromen.

HermelijnTiecelijn-buitenzijde-1.jpg
 

Voordelig en bereikbaar!

  • Ruime woningen en appartementen
  • Stadscentrum en A2 goed bereikbaar
  • Vanaf € 365,- tot € 500,- per maand

Heeft u een vraag over tijdelijke verhuurwoningen?

Bekijk onze veelgestelde vragen


Diverse appartementen en maisionettes

De woningen betreffen gelijkvloerse appartementen en enkele maisonnetes in diverse middelgrote complexen. Gesitueerd in de wijken Malpertuis, Pottenberg en Nazareth heeft u een goede uitvalsmogelijkheden, vlak aan de ring en het A2-tunnel-tracé in Maastricht.

Pottenberg en Malpertuis

De appartementen hebben een woonkamer met open of gesloten keuken en 2 slaapkamers. Op de badkamer is een douche en wastafel. Er is een balkon en u heeft de beschikking over een extra privéberging in het souterrain. Parkeergelegenheid voorzien in voldoende openbare (gratis) parkeerplaatsen. De complexen in Malpertuis zijn voorzien van een lift.


Nazareth

U komt binnen in de entree hal met toegang tot de vertrekken, uitgezonderd de douche. Er is een grote doorzon-woonkamer. Er zijn appartementen of met 1 middelgrote slaapkamer of met 2 slaapkamers, een middelgrote én kleine slaapkamer. In de keuken is tevens de wasmachine-aansluiting. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel.

Het appartement heeft een balkon en een extra privéberging in het souterrain. Parkeermogelijkheden zijn de openbare parkeerplaatsen in de straat.

Interesse?

Er komen met regelmaat woningen vrij in deze complexen. Hieronder vindt u de beschikbare woningen die Woonpunt op dit moment in tijdelijke verhuur aanbiedt.


Nu beschikbaar voor tijdelijke verhuur:

Er zijn geen woningen voor tijdelijke verhuur beschikbaar.

Huurprijs

De huurprijzen variëren van minimum € 365,- tot een maximum € 500,-. Alle huurprijzen zijn exclusief kosten voor gas, water, elektriciteit, televisie, internet en telefonie.


Huurvoorwaarden

  • De woningen zijn bestemd voor een- en tweepersoonshuishoudens, zonder kinderen.
  • Voor deze woningen geldt passend toewijzen. Lees meer over passend toewijzen.
  • Op basis van uw inkomstenverklaring 2015 bekijkt Woonpunt of uw inkomen passend is voor de verhuur. Als u nog geen inkomstenverklaring heeft, kunt u deze inkomstenverklaring telefonisch opvragen bij de Belastingdienst (tel. 0800-0543).
  • Afhankelijk van uw situatie en inkomen is huurtoeslag van toepassing.
  • Als u gehuurd woont, moet u ook een verhuurdersverklaring kunnen overleggen. Deze kunt u bij uw verhuurder aanvragen.


1-02-94-W1 Miradorplein - schuinvoor rechts.jpg