Ons kantoor is op vrijdag geopend van 8.30 tot 13.00 uur. Telefonisch blijven wij, zoals u gewend bent, bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. 

Woningen voor studenten


In Maastricht en Sittard verhuurt Woonpunt kamers en studio's voor studenten. Vaak in de binnenstad of in de buurt van de universiteit of hogeschool. Op deze pagina lees je hoe je voor zo'n studentenwoning in aanmerking kunt komen.


Woonpunt header picto student.jpg

Kamers en studio's in Maastricht

Zoek je een studentenwoning in Maastricht? Schrijf je dan in bij Maastricht Housing. Op deze website vind je een overzicht van alle kamers en studio's die in Maastricht beschikbaar zijn. Ook al onze studentenwoningen in Maastricht adverteren we op dit platform. 

Maastricht Housing is opgericht om beschikbare kamers en studio's zo eerlijk mogelijk toe te wijzen. In de meeste gevallen geldt: wie het langst staat ingeschreven krijgt de woning. Tenzij er aanvullende voorwaarden gelden. Het accepteren van de kamer of studio verloopt ook via Maastricht Housing.

 

Kamers en studio's in Sittard

Zoek je een studentenwoning in Sittard? Kijk dan op www.thuisinlimburg.nl voor het aanbod van Woonpunt. Inschrijven op Thuis in Limburg is gratis. Voor de meeste woningen geldt geen minimale inschrijfduur, maar 'wie het eerst komt...'. Als je reageert op een woning, krijgt je bericht of je wordt uitgenodigd voor een bezichtiging. Woonpunt vraagt je dan om aanvullende stukken mee te nemen. Die hebben we nodig om het huurcontract te maken.