Wat betekent de aanscherping van de coronamaatregelen voor de dienstverlening van Woonpunt? U leest het hier.

Woningen voor studenten


In Maastricht en Sittard verhuurt Woonpunt kamers en studio's voor studenten. Vaak in de binnenstad of in de buurt van de universiteit of hogeschool. Op deze pagina lees je hoe je voor zo'n studentenwoning in aanmerking kunt komen.


Woonpunt header picto student.jpg

Kamers en studio's in Maastricht

Zoek je een studentenwoning in Maastricht? Schrijf je dan in bij Maastricht Housing. Op deze website vind je een overzicht van alle kamers en studio's die in Maastricht beschikbaar zijn. Ook al onze studentenwoningen in Maastricht adverteren we op dit platform. 

Maastricht Housing is opgericht om beschikbare kamers en studio's zo eerlijk mogelijk toe te wijzen. In de meeste gevallen geldt: wie het langst staat ingeschreven krijgt de woning. Tenzij er aanvullende voorwaarden gelden. Het accepteren van de kamer of studio verloopt ook via Maastricht Housing.

 

Kamers en studio's in Sittard

Zoek je een studentenwoning in Sittard? Daarvoor kun je direct terecht bij Woonpunt. Hieronder staan alle kamers en studio's die op dit moment in Sittard beschikbaar zijn. Als je geïnteresseerd bent, kan je direct reageren. Inschrijven is niet nodig.

 

Schrijf je in bij Maastricht Housing