Publicaties

We houden u graag op de hoogte

Medewerkers van Woonpunt zijn altijd in gesprek met huurders. Bij de verhuur, op de galerij, op straat. Ook met partners in de wijken zijn we constant in gesprek. Die communicatie ondersteunen we met periodieke publicaties voor verschillende doelgroepen.

Wilt u in de toekomst ook per e-mail van Woonpunt op de hoogte worden gehouden? Geef uw e-mailadres aan ons door.


206_bewonerskrant brievenbus.jpg

Bewonerskrant

Voor huurders heeft Woonpunt vier keer per jaar een bewonerskrant. Nieuws over Woonpunt, veranderingen in de volkshuisvesting, tips om prettiger te wonen en meer. Bent u huurder¹, dan krijgt u de bewonerskrant vanzelf in de brievenbus. U kunt hier ook de pdf's downloaden. Meer over de bewonerskrant.

¹ Huurders van een studentenkamer of - studio krijgen een eigen nieuwsbrief.


637_studenten op bank.jpg

Nieuwsbrief voor studenten

Voor studenten heeft Woonpunt een e-mailnieuwsbrief die we meerdere keren per jaar versturen. Studenten hebben immers heel specifieke vragen rondom wonen. Een studentenkamer is vaak tijdelijk. Hun leefbudget is beperkt. In de nieuwsbrief helpt Woonpunt studenten op weg met tips en nieuwtjes.

Lees de nieuwsbrieven.1561_overleg bewoners Hoensbroek.jpg

Jaarverslag

Elk jaar publiceert Woonpunt zijn jaarverslag. Daarin leest u alles over ons beleid en strategie, onze kerncijfers en onze maatschappelijke prestaties en onze financiën.

Meteen naar jaarverslag 2015.
Bekijk alle jaarverslagen.incasso.png

Video's

Bekijk de video's die Woonpunt heeft gemaakt over verschillende onderwerpen, zoals ons beleid om huisuitzettingen te voorkomen of baanbrekende projecten die we samen met partners in de wijken hebben opgezet. Bekijk onze video's.