wp-malpertuis-20220709-016-min.jpg

Jaarverslag 2022 staat online

Wat heeft Woonpunt in 2022 bereikt? Dat lees je in ons jaarverslag dat nu online staat.

2022 was voor Woonpunt een dynamisch jaar. Terwijl de covid-pandemie nog nauwelijks achter de rug was, de wereld op drift raakte, de arbeidsmarkt onder spanning kwam te staan en de energieprijzen de lucht in vlogen, bouwden we hard door aan onze organisatie. We hebben een heldere agenda met een forse opgave gedefinieerd waarin we onze tanden zetten. Zo kunnen we in de komende jaren – na een jarenlange investeringsstop – de inhaalslag maken die onze huurders en partners van ons verwachten.

Samen stappen zetten

We wilden graag samen met externe belanghebbenden terugblikken op 2022. Hoe kijken zij aan tegen Woonpunt en de samenwerking met ons? De opgaven die voor ons liggen, kunnen we immers niet alleen aan. Alleen in gezamenlijkheid kunnen we hierin stappen zetten.

Externe belanghebbenden

In dit jaarverslag komen onder meer aan het woord: wethouder Wonen van gemeente Heerlen Casper Gelderblom, leden van onze huurdersbelangenvereniging Sjaak Mestrom en Urbaan Vanspauwen, Ron Driessens en René Vanhommerig, directeur-eigenaren van respectievelijk De Groen en GrausBouw en leden van de Bewoners Overleg Commissie Versiliënbosch Manuela Cörvers en Cisco Fernandes.

Wil je het volledige jaarverslag lezen? Klik dan hier.