Sleutel kwijt

Als je je sleutels kwijt bent of jezelf hebt buitengesloten, kunnen wij je helpen om het slot te openen. Neem dan contact met ons op via: 088 – 050 60 70 (ook buiten kantoortijden). Geef aan dat je gebruik wilt maken van de sleutelservice. Let op: hieraan zijn kosten verbonden, ook voor huurders met een onderhoudsabonnement.  

Neem contact op

Hoe werkt het? 

  • Voor je eigen veiligheid vragen wij je om je te legitimeren voordat we de sloten openbreken of vervangen. 
  • Naderhand ontvang je van Woonpunt een factuur. De kosten voor het openbreken en vervangen van het slot bedragen €125,46 tijdens kantooruren en €250,93 buiten kantooruren. Voor elke volgende (gelijk sluitende) cilinder in dezelfde woning betaal je €25. 

Extra sleutel algemene ruimte 

Je kunt een extra sleutel van een algemene toegangsdeur of andere gezamenlijke ruimte aanvragen. Soms hebben we extra sleutels op voorraad. Om teleurstelling te voorkomen, is het verstandig eerst contact op te nemen met onze klantenservice via: 088 – 050 60 70 of stuur een e-mail naar: sleutel@woonpunt.nl. Zij kunnen je vertellen of er een extra sleutel beschikbaar is, wanneer je deze kunt ophalen en welke kosten hieraan verbonden zijn.