Ons kantoor is op vrijdag geopend van 8.30 tot 13.00 uur. Telefonisch blijven wij, zoals u gewend bent, bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. 

852_onderhoud_aan_keuken.jpg

Reparatieverzoek melden

Iets kapot in uw woning? Hier kunt u dat doorgeven. Sommige reparatieverzoeken geeft u direct aan een bedrijf door, voor andere reparatieverzoeken kunt u bij Woonpunt terecht. Laat ons weten wat wij voor u kunnen doen!

Kies uw reparatie

Storing CV Verwarming kapot, geen warm water, lekkende radiator? Meld het bij de installateur.
Glasschade Geef glasschade door aan Trichtglas, als u betaalt aan het Glasfonds.
Riool problemen Heeft u een verstopping of stankoverlast? RRS komt het oplossen.
Een andere reparatie Lekt de kraan, laten de tegels in de badkamer los of laat de huistelefoon in uw flat het afweten? Meld het bij ons.

Kan de reparatie niet wachten?

Voor dringende reparatieverzoeken belt u met Woonpunt. Via 088 - 050 60 70 zijn we 24 uur per dag bereikbaar, ook in het weekend. Tip: luister de hele meldtekst af. Aan het einde kunt u zich laten doorschakelen naar onze externe storingsdienst.

 

Abonnement Huurdersonderhoud

Als er iets stuk is in uw woning, repareert Woonpunt dit meestal. Dit doen we niet als er sprake is van onzorgvuldig gebruik. Voor kleine dagelijkse reparaties betaalt u de kosten zelf, tenzij u een Abonnement Huurdersonderhoud heeft. Meer informatie? Kijk op de pagina Abonnement Huurdersonderhoud.